De tweede graad in KOHa Sint-Jozef: rondleiding, algemene info, richtingspecifieke info

Nu onze opendeurnocturne niet is kunnen doorgaan door de huidige coronacrisis, houden wij er toch aan jullie zo goed mogelijk te informeren op een alternatieve manier. Hieronder vinden jullie een reeks links naar filmpjes en Powerpointpresentaties. De precieze inhoud ervan wordt hieronder verduidelijkt met de bijhorende links. Jullie kunnen deze informatie best bekijken in de aangegeven volgorde.

 1. In het filmpje onder deze link leid ik jullie rond in en rond de gebouwen van onze school.
 2. In deze Powerpoint geef ik een algemene uitleg over: onze school, de missie, de onderwijsstructuur en ons studieaanbod binnen deze structuur.
 3. De volgende links geven richtingspecifieke informatie over de verschillende studierichtingen die wij aan onze leerlingen aanbieden. Jullie kunnen je beperken tot de presentaties van de richtingen waarvoor er interesse is en die aansluiten bij het profiel van de leerling.
  1. Economie
  2. Ondernemen & IT/Handel
  3. Humane wetenschappen
  4. Office & Retail/Kantoor
  5. Latijn
  6. Sociale en technische wetenschappen
  7. Verzorging-voeding
  8. Wetenschappen-STEM

Aarzel niet om ons te contacteren als jullie nog bijkomende vragen hebben. U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 052 47 92 84 of stuur een mail naar mevrouw Van Mullem, leerlingenbegeleider 2de graad aso, tso, Kantoor m.vanmullem@kohamme.be. Voor Verzorging-voeding mailt u naar mevrouw Vercauteren l.vercauteren@kohamme.be.

Veel succes met jullie keuze!